Logo VIA

Osiguranje imovine


Osiguravajuće pokriće vaše kuće, stana, vikendice, iznajmljenog prostora, svih pokretnosti i dragocenosti koje imate, korak je u pravom smeru, ukoliko želite da žaštitite stečenu imovinu. U slučaju da se nešto nepredviđeno desi, na ovaj način najbrže i najlakše možete da učinite da sve izgleda kao i ranije.

U ponudi je veći broj varijanti osiguravajućeg pokrića od osnovnih i dopunskih rizika, svaka sa svojim prednostima i specifičnostima, zavisno od vaših želja i mogućnosti. Osiguranicima se nudi niz mogućnosti osiguranja od raznih opasnosti kao što su osiguranja od: požara i potresa, provalne krađe i razbojstva, loma stakla, itd.

Poplave iz maja 2014. izazvale štetu u vrednosti od oko 1,5 do 2 milijarde evra, a nekoliko desetina hiljada ljudi ostalo je bez krova nad glavom. S obzirom da nam se javio veliki broj klijenata, koji je povučen iskustvom poplava iz maja 2014., tražio polisu osiguranja od poplave, Agencija VIA je u saradnji sa Energoprojekt Osiguranjem uspela da obezbedi polisu kojom možete ugovarati osiguranje samo od poplava. Na ovaj način polisa je jeftinija, a osiguranik nije uslovljen ugovaranjem osiguranja nekih drugih rizika, ukoliko to ne želi.